Thursday, December 28, 2017

PRIMARK COMPRA EL TEATRE D’INCA PER OBRIR UNA TENDA A LA CAPITAL DES RAIGUER



PRIMARK COMPRA EL TEATRE D’INCA PER OBRIR UNA TENDA A LA CAPITAL DES RAIGUER

La cadena de tendes de roba Primark ha arribat a un acord amb l’Ajuntament d’Inca per comprar l’edifici del teatre d’Inca, per obrir una tenda amb dues plantes i més de 600 metres quadrats. Segons ha pogut saber Millorant Inca, la venta s’ha tancat per una important quantia, que permetrà que les arques municipals tenguin una entrada de doblers que es podran destinar a la ciutat.

Segons han informat fonts municipals, les negociacions per tancar la compravenda s’han duit en secret i de forma personal per part del batle d’Inca Virgilio Moreno i el regidor d’hisenda, Àngel Garcia. Ambdós responsables municipals s’han mostrat molt satisfets per l’operació perquè “tot i que ens desfeim d’un edifici representatiu de la nostra ciutat, tant des del punt de vista arquitectònic com cultural; el comprador s’ha compromès a respectar els elements més destacats del teatre com els camerinos, que es convertiran en provadors; les llotges, on s’hi ubicarà la roba interior i de platja; així com l’escenari, on s’hi podran trobar les caixes”.

Amb aquesta, Primark ja disposa de 43 tendes a Espanya, dues d’elles a Mallorca. Segons els responsables de la marca “Inca té totes les condicions per ser una de les capitals europees de la moda” i afegeixen que “amb l’obertura d’aquesta tenda, tant la ciutat com la marca guanyen molt prestigi”. Els directius de la tenda estan disposats a “mantenir el caràcter cultural i històric de l’edifici” amb l’obertura de la tenda, a la que s’hi podran trobar “roba per a nadons, nens, dones i homes, a més de disposar de seccions de llar, complements, productes de bellesa, articles de rebosteria i una secció especial de moda i complements d’Inca com senalles del dijous bo i davantals de pagesa”.

Garcia i Moreno han declarat a aquest mitjà que “part del que es guanyarà amb aquesta venta es destinarà a obrir una sala de teatre darrera el Quarter General Luque” i afegeixen que pel moment “la nova instal•lació disposarà d’un senzill escenari i cadires de plàstic pel públic” a les que s’afegiran a mode de camerinos “uns provadors que ha donat la marca Primark” com a aportació al patrimoni cultural de la ciutat.

0 comments:

Post a Comment