Tuesday, May 3, 2016

BEER PALMA: La feria de la cerveza en Mallorca

 

 Informació sobre Beer Palma
Del 28 d'abril al 8 de maig, Palma es converteix en el referent mundial de la cervesa gràcies a BEER PALMA, que celebra la seva quarta edició i repeteix emplaçament al PARC DE LA MAR.
Aquest esdeveniment està organitzat per Unisport Consulting, amb el suport fonamental de l'Ajuntament de Palma. El seu principal objectiu és convertir-se en un referent turístic de la capital mallorquina, i que amb el pas dels anys atregui a nombrosos visitants estrangers, a més de permetre als habitants de l'illa gaudir de les més de 100 varietats de les millors cerveses del món que es podran degustar durant aquests dies.
Tots els estands de la Fira serviran la mateixa quantitat per unitat, 33 cl., El cost serà entre 2 i 4 euros, depenent de la procedència de la mateixa. I per acompanyar-la, res millor que assaborir les exquisides tapes dels estands de menjar presents a Beer Palma i que costaran 1, 2 o 3 euros, depenent de la seva elaboració. L'única manera de pagar als estands de Beer Palma serà mitjançant una fitxa, que es podrà adquirir a les casetes d'entrada i que costarà 1 euro cadascuna.
Els horaris de Beer Palma seran:De dilluns a dijous, de 11.00 a 22.00 hores.Divendres, dissabtes i diumenges, de 11.00 a 23.00 hores.



0 comments:

Post a Comment